Oktobernummeret er her!

Er du sur og lei fordi høsten har kommet ramlende over deg?

Fortvil ikke lenger – nå har vi i Unikum endelig lansert et nytt nummer som du kan ta med deg. Denne gangen zoomer vi inn på fenomenet sosiale medier og hva det kan gi oss. Les blant annet Thomas Moens tips for hvordan du kan bruke disse mediene til å bygge din egen merkevare! I tillegg har vi en rekke gode debattinnlegg som diskuterer også mindre heldige sider ved den store sosiale medier-bruken.

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Skaff deg et eksemplar i dag!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her.

 

Tekst: Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum oktober 2012

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*