Ny Unikum-utgave til studiestart

Forsida til Unikum august 2014
Forsida til Unikum august 2014

Vi i Unikum har markert studiestart med en helt ny augustutgave and Unikum. Dette er andre gang i historia at vi får til dette.

Trykk på linken for å laste ned studiestartspesial av Unikum:

Unikum august 2014

Denne utgava inneholder utelivsguide for Kristiansand og Grimstad, intervju med STA-leder Ruben Haugland, artikler om studenter som jobber med kunst og næringslivsamarbeid og artikler om studenter i møte med hverdagen sett fra ulike synsvinkler. Magasinet har også ei novelle frå skrivegruppa Kreativ Skriving og kulturkalender for aktivitetene ved studiestart.

Unikum har i løpet av sommeren skifta ut alle redaktørene sine, og mange av redaksjonsmedlemmene er helt ferske UiA-studenter. Vi ser alle fram til å gi studentene på UiA lesestoff om ting som rører seg i studentmiljøet i Kristiansand og Grimstad. Er du interessert i å bli med i Unikum som journalist, fotograf, designer, markedsfører, ta kontakt med ansvarlig redaktør Erika Erdös (redaktor@unikumnett.no).

Følg oss med på de andre studentmediene på Agder, som er Studentradioen i Kristiansand og Kristiansand Student-tv. Linker til disse finner du på toppen av av alle sider på nettstedet vårt.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Kritikkverdige eksamensforhold for UiAs kunststudenter | Talerör

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*