Karrieredag i Grimstad

Skjermbilde-2016-02-09-kl.-22.20.11

Denne onsdagen (10. februar) er det igjen karrieredag for ingeniør- og økonomstudentar på UiA i Grimstad.

Arrangementet startar med foredrag frå sponsorbedrifter i det store auditoriet (C2 036) klokka 9:30 med Jon Niklas Rønning som konferansier. Frå klokka 12.00 til 15.00 kan du besøke bodane til bedriftene i Gata inne på universitetet.

Meir detaljert program kan du finne her.

26. oktober blei leiar for Karrieredagen Eirik Skaiå Wiehe og marknadsføringsansvarleg Tobias Lynghaug intervjua under prøvesendinga til Studentradioen i Grimstad. Der får lyttarane ein kort presentasjon av kva karrieredagen er, og råd om korleis ein skal få mest ut av den.

Opptaket kan du høyre her.

Tekst: Targeir AttestogSend mail
Foto/logo: Karrieredagen UiA (Grimstad)

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*