Papirutgaven for september er her

Endelig er den her. Septemberutgaven av Unikum på papir. Har du ikke funnet den ennå? Fortvil ikke! Du kan lese den elektronisk her.

 

unikum-september-2016-liten-forside
Unikum september 2016

Septemberutgaven av Unikum hos Yumpu

Hovedsaken denne gangen foregår hos Noroff i Kristiansand, og handler om studenter som utdanner seg til å bli dataspillskapere. Utenom det kan du lese nyheter om seksuell lek i pub-til-pub-racet og ny, framtidig sykkelbro over Otra. Det blir også grafiske tips om studentøkonomi og matoppskrift med krydder, men uten kjøtt.

Denne gangen prøver vi en ny digital publiseringstjeneste som heter Yumpu, der du, i motsetning til hos Issuu, kan klikke på område som du vil zoome inn på, og bruke musa til å bevege deg rundt på den innzooma sida. Det skal også være lettere å lese magasinet på mobil eller nettbrett. Prøv ut og gi oss tilbakemeldinger om hva du synes.

 

Vennlig hilsen
Unikum-redaksjonen

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*