Månedens ord: Inkurie

Distré er en karakteristikk unge voksne sjeldent unnslipper. Det er ikke alltid så lett å huske alt man skal gjøre mellom frivillige verv, betalt arbeid, studier, Tinder, mobiltelefon og selvsagt den evig fremadstormende ‘virkeligheten’ som venter like utenfor universitetets dørstokk.

Dersom man har glemt viktige saker, kan det fort komme både hatske tilrop og oppgitte blikk, men i realiteten er det ikke så lett å holde styr på alt. Frykt ikke, ordspalten har ordet for deg som stadig glemmer å kjøpe brød, mister brillene på bussen og generelt følger litt dårlig med:

Inkurie.

Det er ikke mer enn en liten forglemmelse. Ingen tabber her i gården, ingen innfall av uoppmerk- somhet med negativ konnotasjon. Bare en liten inkurie.

Så det faktum at dette innlegget kom én dag etter deadline, er i seg selv ikke noe mer enn en inkurie.

Tekst: Roar Frivold Skotte

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*