Les jula inn med desemberutgaven av Unikum!

Velferdsting, Velferdsting, over skog og hei.

Desember er her, og Unikumnissen har lagt igjen masse gaver i magasinet: Årets juleøltest, et skolejubileum, en titt på UiAs egen Flåklypa-bil, og flere kommentarer og innlegg enn vi vet hva vi skal gjøre med.

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem. Kanskje det til og med kunne bli årets julegaveoverraskelse? (Vi har hørt at det knapt finnes en mer ypperlig og omtenksom julegave til en engasjert student enn litt hardbarka studentjournalistikk..!)

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen ❤️

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*