Årets første magasin er ute!

Katastrofale stevnemøter er på dagsorden i årets første utgave.

I årets første utgivelse har vi spurt Grimstad-studenter om hvilke nyttårsforsetter de har og mottatt kommentarer om rektorvalget og bruk av nynorsk på universitetet. I tillegg har vi fått inn lesernes mest juicy (mislykkede) datinghistorier.

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem; Hvis et av dine nyttårsforsetter er å lese mer, finnes det knapt et bedre sted å starte enn med litt studentjournalistikk?

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing, og godt nyttår (hvis det fortsatt er lov å si)!

Hilsen Unikum-redaksjonen ❤️

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*