Nytt magasin ute! Rektorvalg, jobb etter studier og oppmøteplikt

Husk å bruke stemmeretten din i rektorvalget!

Februarutgaven er her, og den er fylt til randen med stoff om det kommende rektorvalget. NLA vil ha større oppmøteplikt på sin journalistutdanning, og det viser seg at engasjement i studietiden gir jobb.

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem; det finnes knapt noe mer tiltrekkende enn en engasjert student, både for potensielle Valentines-dates og for arbeidsgivere.

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen 💖

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*