Nytt magasin! Campus Challenge, Speed Date, rektorportrett

Foto: Karen Eikrem

Vil du bli bedre kjent med UiAs nye rektor? Er du klar for årets Campus Challenge? Er du nysgjerrig på hvordan det er å gå på speed date? Eller speed friending? Vil du lære å lage kyllingkjøttboller? God nyhet: Alt dette og mer får du svar på i vår nye utgave!

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem; det finnes knapt noe mer tiltrekkende enn en engasjert student, både for potensielle Valentines-dates og for arbeidsgivere.

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen 💖

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*