Unikum digger: Impro i Kristiansand

Foto: Øystein Lie

Det er få studenter i Kristiansand som ikke har hørt om improgruppa Bare Flaks, eller improkonkurransen Maestro. Det har blitt fast rutine for mange å slå seg ned blant gode venner med noe godt i glasset og se på impro som avslutning på uka. Hver søndag kl 20.00 spilles humoristiske improforestillinger i storsalen på Håndverkeren for kun 30,-. De har utfordret skuespillere fra Kilden og Dyreparken, med stor suksess, spiller barneimpro annenhver søndag og tilbyr gratis workshops for alle interesserte. Da kan man prøve seg på scenen under improforestillingen “Maestro” som blander erfarne improvisatører og nybegynnere. Improforestillingene blir som regel fulle, så vær tidlig ute for plass! Så om du tror at det ikke er mye som skjer i Kristiansand, tenk igjen, og kom på neste improforestilling! Følg Bare Flaks eller Kristiansand Improvisasjonsteater på facebook for de nyeste oppdateringene.

Tekst: Marthe Elden Wilhelmsen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*