Studentnytt: her er rektors studentmentorer

Line Ostad (til venstre) og Fatema Vaezi (til høyre) er rektor Sunniva Whittakers nye studentmentorer. De skal fungere som studentenes talerør til rektor med jevnlige innspill, melder UiA på sine hjemmesider.

Fatema Vaezi tar bachelor i kommunikasjon og skal være Whittakers mentor ved Campus Kristiansand. Hun ønsker å være et talerør for alle studenter:

– Alle studenter er ulike og har hver sine behov. Jeg vil være en som lytter til alle studenter, uavhengig av bakgrunn. Jeg vil være et bindeledd mellom mine medstudenter og rektor, og bidra å gjøre studenthverdagen bedre, både akademisk og sosialt

Line Ostad studerer sykepleie og er studentenes i Grimstads talerør. Hun har sittet i kommunestyret i Grimstad og vært vararepresentant i fylkestinget i Aust-Agder. Hun ønsker spesielt å hjelpe studenter som sliter med ensomhet eller psykisk helse:

– Jeg håper at jeg kan bidra til å hjelpe studenter som sliter med ensomhet eller psykisk helse.  Jeg ser fram til å samle innspill fra ulike studentgrupper slik at vi kan gi rektor best mulig beslutningsgrunnlag.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*