Aktuelt: PC og kamerautstyr stjålet fra Lindesnes Avis i Mandal

Illustrasjon: Pixabay

Usikkerhet rund omfanget

Politiet skal ha undersøkt lokalene i dag 11.10.20 ettermiddag. Det er foreløpig usikkerhet rundt akkurat hvor mye som har blitt stjålet.

Innbruddet skal ha skjedd da en bakdør var ulåst inn til lokalet. Lindesnes Avis skriver at de har behov for å erstatte en del utstyr før normal drift kan skje igjen ifølge Fædrelandsvennens artikkel og deres egen nettside.

Ansvarlig redaktør, Petter Wikøren, har kommentert til Fædrelandsvennen at det var en frontjournalist som oppdaget innbruddet. Han sier også at avisen fortsatt skal gi ut saker på nett og i avis, men at han først må få full oversikt over omfanget på innbruddet.

Skrevet av: Marthe Holm

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*