Vi i Unikum ønsker velkommen alle studenter i Kristiansand og Grimstad som ønsker å bli med på å lage et studentmagasin av god kvalitet! Liker du å skrive, fotografere eller designe? Kom på møte i STA-bygget (Gimlemoen 24 i Kristiansand) på mandager klokka 17.15 eller send en e-post til red@unikumnett.no.

Hvor mye tid du har til overs og hvor engasjert du har lyst til å være, er helt opp til deg. Selv om du ikke ønsker et ansvarsverv i Unikum, har vi alltid dørene åpne for de som bare vil skrive en sak eller ta et par bilder iblant. Nye journalister, anmeldere eller kommentatorer har alltid et friskt øye når de starter, og vi håper Unikum over lengre tid skal være en studentavis som alle på UiA og andre høgskoler i Agder kan være stolte av og føle tilhørighet til.

Vi i redaksjonen har et ønske om at Unikum skal bli dypere og mer kritisk i sin journalistikk. Vi har et mål om å være et forbilde for debatt og løfte frem de enkeltmenneskene eller gruppene som gjør UiA til det beste universitetet. Til dette trenger vi din hjelp. Det er bare gjennom fellesskapet at vi kan skape de gode historiene. Har du ideer til hva slags saker vi burde skrive om eller har tips om hva vi bør gjøre bedre? Vi er studenter som skriver for studenter, uten tilbakemelding og lesernes hjelp kommer vi ikke videre i utviklingen vi ønsker.

Arbeidet i Unikum er frivillig.

Nedenfor finner du beskrivelser av de ulike rollene i Unikum. Har du spørsmål, ta kontakt med ansvarlig redaktør på e-post med adressa red@unikumnett.no.

Journalist:

Som journalist i Unikum har du muligheter til å skrive spennende saker innenfor emner som kultur, sport, reportasjer, nyheter med mer. Det er bare du som setter grenser! Hvor mye du vil jobbe for oss er helt opp til deg selv, men når du først skriver en sak forventer vi at du kommer med en ferdig tekst til oss. Uansett erfaring er du hjertelig velkommen. Vi har ukentlige møter der du vil få muligheten til å få hjelp med tekstene dine og ønsker å gi deg trygge rammer til å utvikle ditt skrivetalent!

Er du interessert? Kom på møte eller send en e-post til red@unikumnett.no.

Fotograf:

Som fotograf i Unikum får du varierte fotooppdrag, alt ifra portretter til konsertbilder. Vi ønsker å videreutvikle dine fotoevner og hjelpe deg med å fange de rette øyeblikkene. Vi råder alle som har lyst til å lære å ta bedre bilder til å bli med i Unikum. Du vil få hjelp og veiledning, samt havne i et veldig sosialt og kreativt miljø. Dersom du ikke har kamerautstyr selv er det ingen grunn til å vegre seg, vi har utlånskamera på lur.

Er du interessert? Kom på møte eller send en e-post til red@unikumnett.no.

Grafiker:

Som grafiker i Unikum får du spennende og interessante arbeidsoppgaver innen farge, grafikk og layout. En langhelg i måneden lager grafikerne avisen, og her får du bryne deg på det meste fra enkel bildebehandling til mer kompliserte layouter. Vi bruker Adobe programmene som verktøy, da særlig InDesign, Photoshop og Illustrator. Uansett erfaring og kunnskapsnivå er du hjertelig velkommen. Opplæring vil bli gitt og det er en fantastisk mulighet til å lære enda mer. Du blir mer stilsikker, får varierte oppgaver å arbeide med og blir utfordret til å tøye grenser.

Er du interessert? Kom på møte eller send en e-post til grafisk@unikumnett.no.

Radio:

Har du tenkt på å starte din egen podkast? Unikum har fått et flunkende nytt studio og en gjeng radiofolk som er gira på å finne nye konsepter. Om du er interessert ta kontakt på podkast@unikumnett.no.

Sist oppdatert 13. november 2018.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*