LARS FREDRIK HOLST-TRY (21), MULTIMEDIETEKNOLOGI OG DESIGN, UIA GRIMSTAD

– Mitt nyttårsforsett er at jeg skal lese mer avis. Spesielt studentavisen sånn at jeg kan holde meg oppdatert i studentmiljøet. Jeg skal også begynne å trene. Situps og pushups må til for å få sommerkroppen 2019.

GEORGI IVANOV (20), MULTIMEDIETEKNOLOGI OG DESIGN, UIA GRIMSTAD

– I 2019 ønsker jeg å bli litt bedre i programmering. Jeg ønsker også å lese flere bøker sammenlignet med tidligere.  

MARION BROTTLUND (31), SYKEPLEIERSTUDENT, UIA GRIMSTAD

– Mitt nyttårsforsett er å skrive en god bachelor og få en fast jobb.  

VEGARD HØLSBØ (20), MULTIMEDIETEKNOLOGI OG DESIGN, UIA GRIMSTAD

– Mitt nyttårsforsett er å bli bedre til å spare penger og lese litt flere bøker.  

 

HANNAH LARSEN (24), SYKEPLEIERSTUDENT, UIA GRIMSTAD

– Mitt nyttårsforsett er å skrive en god bachelor og få meg fast jobb.

HENRIK VEDAL (24), MULTIMEDIETEKNOLOGI OG DESIGN, UIA GRIMSTAD

– I 2019 ønsker jeg å spare mer penger ved å sette av mer på sparekonto. Pengene skal gå til bolig når jeg er ferdig med studiet.  

 

HANNE REBECCA NILSEN (23), MULTIMEDIETEKNOLOGI OG DESIGN, UIA GRIMSTAD

– Målet mitt er å gjøre en god bacheloroppgave og utfordre meg selv til å lære nye ting. Jeg skal blant annet lære meg 360-kamera og VR på bacheloroppgaven jeg driver med nå. Utenom det skal jeg bli flinkere til å trene og være med venner.  

 

BAVEL IBRAHIM (21), DATAINGENIØR, UIA GRIMSTAD

– Mine mål for 2019 er å bestå alle fagene i dette semesteret. I tillegg har jeg et eget firma a som jeg vil jobbe videre med.  

 

ESPEN RAUGSTAD (37), MULTIMEDIETEKNOLOGI OG DESIGN, UIA GRIMSTAD

– Målet for 2019 er å bestemme meg for om jeg vil fortsette med studiene og si opp jobben jeg har permisjon ifra, eller gå tilbake til fulltidsjobben og avbryte studiet. Det blir et vanskelig valg så det blir mye å tenke på.  

  

SARA MANNES (22), VERNEPLEIE, UIA GRIMSTAD

– Mitt nyttårsforsett er å ikke spise godteri, kun på lørdager.

Tekst og foto: Andreas Guthe

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.