SONDRE ENERSEN (19), SAMFUNNSFAG ÅRSSTUDIUM:

– Drømmeferien vil vare i tre uker, og jeg vil reise med familie, venner eller eventuelt kjæresten. Først vil vi ta et cruise i Karibia en uke og kose oss, før resten av ferien vil være i USA. Da vil jeg helst innom Las Vegas for å spille.

VILDE GRIMSET (20), 1. ÅR SOSIALT ARBEID

– Jeg vil oppleve nye steder og kulturer. Jeg var på folkehøgskole i fjor, og fikk en skikkelig smakebit på reising. Da var jeg i Sør-Amerika og i Asia, men jeg har aldri vært i Afrika. Så jeg har lyst til å dra dit, kanskje til Tanzania for å dra på safari blant annet.

GEDRUS ALEKSANDRAVICIUS (21), 2. ÅR INTERKULTURELL KOMMUNIKASJON V/ NLA MEDIEHØGSKOLEN:

– Jeg tenker at drømmeferien må være i en liten landsby i Frankrike eller Italia, til et slikt sted der turister vanligvis ikke reiser. Da kan man få det litt for seg selv, og oppleve ting ikke alle andre har sett, det liker jeg. Også ville jeg tatt med mamma på turen.

MALIN AUNE KARLSEN (19), 1. ÅR SOSIALT ARBEID:

– Jeg har ikke reist så mye tidligere, men jeg har veldig lyst til å dra til Egypt for å se på pyramidene og ri på kamel. Jeg har kun vært i Skandinavia og i Spania, så jeg har egentlig bare lyst til å reise en annen plass og oppleve nye ting.

BOBBY TJUVE (21), 1. ÅR BACHELOR I FILOSOFI:

– Drømmeferien min er å være på Madagaskar med en pen dame med fine former. Så ligger vi på stranda med en cocktail i hånda og nyter livets tilværelse, før det kommer en søt bartender hen til oss og spør oss om trekant. Jeg vil bo på Madagaskar, slik at livet blir en ferie. Det er viktig å leve i nuet.

EIRIK MYRLAND (19), 1 ÅR BACHELOR I FILOSOFI:

– Min drømmeferie er 10 dager med gutta krutt på Sunny Beach eller Kos, hvilken som helst party-plass egentlig. Der er vi konstant fulle fra vi reiser hjemmefra til vi kommer hjem. Det er ingenting som er kjekkere enn å være med 6-7 kompiser på en slik ferie.

SUSANNE APALNES (22), 3. ÅR SOSIOLOGI:

– Jeg vil reise til et sted i Øst-Asia, der det er varmt akkurat nå. Det beste hadde jo egentlig vært å reise nå, siden det blir så kaldt her! Jeg har en veldig god venninne som er en fin reisepartner, så jeg vil være med henne til Thailand eller Filippinene, og oppleve sol, varme og strandliv.

AASMUND NIKOLAISEN (22), 2. ÅR GRUNNSKOLELÆRER:

– Drømmeferien er en ukes fototur til Island, som starter i Reykjavik. Jeg vil leie en kul firetrekker og kjøre til alle de kjente fotoplassene. Så må jeg jo bli kjent med noen lokale mennesker som kan vise meg de litt mer ukjente skattene som ikke står på kartet. Da får jeg tatt masse fine bilder som jeg også kan selge når jeg kommer hjem.

JAKOB SKEIE (23), 2. ÅR GRUNNSKOLELÆRER:

– Drømmeferien min er å dra på en flyplass og ta et fly til en destinasjon man faktisk ikke har planlagt i forveien. Man tar seg en uke og bare ser hva som er ledig, så det blir en spontan ferie. jeg vil dra alene og bli kjent med de lokale, slik at man kan utfordre seg selv litt. Jeg har ikke reist alene før, så det står på bucket-listen min.

REBEKKA HAUKELI (21), 1. ÅR SOSIALT ARBEID:

– Min drømmeferie er å reise rundt i Sør-Amerika og oppleve folk, kultur og mat. Jeg har vært i Colombia før, så jeg har lyst til å reise tilbake dit, og rundt om i nabolandene, i tillegg til Cuba. Da vil jeg ha med 3-4 gode venner.

Tekst: Henrik Gill
Foto: Zhilwan Manbari

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.