INGVILD BAKKEN FURUNES, SAMFUNNSPLANLEGGING OG KOMMUNIKASJON 3. ÅRET
– Jeg skriver bacheloroppgave nå, så jeg dro hjem og brukte store deler av påsken til å skrive der. Men det ble også litt fjellturer og tid med venninner. Litt ferie og litt skriving.

MARTHE SØRVIG, SOSIOLOGI 3. ÅRET
– Slappet av, trent, vært med venner. Jeg har vært hjemme i to uker så det har vært litt jobbing og litt chilling.

EMMA LIE, FOLKEHELSE 2. ÅRET
– Jeg har vært på Hovden med svigerfamilien. Vi har vært i bakken og stått på ski. Jeg har bare slappet av og kost meg.

Foto: Privat

CHRISTER RASMUSSEN, KOMMUNIKASJON OG MEDIER 2. ÅRET
– Jeg lå syk hele påsken.

MARTHE ELDEN WILHELMSEN, MASTER SOSIOLOGI. 1 ÅRET
– Jeg var på hytta med familien og prioriterte ski, kakao og kryssord over eksamensstress. Jeg lekte også bjørnen sover i to timer med niesa mi. Så alt i alt en produktiv påske.

MATS SAURO HØIMYR, JOURNALISTIKK 3. ÅRET
– Stort sett prøvd å ikke få panikk av bachelorskriving. Jeg har vært dyrevakt for noen herlige gnagere. Påsken ble avsluttet med kostyme/viewing Game of Thrones party, hvor jeg selvsagt var utkledd som Cersei.

ELIAS BERG NORDHEIM, IT OG INFORMASJONSSYSTEMER 2. ÅRET
– Bare arbeid, jeg er hjelpelærer så jeg brukte påsken til å rette oppgaver og forberedet kommende timer.

Foto: Privat

SIRI ÉGLANTINE SVORTDAL, LEKTOR 2. ÅRET
– I påsken så var jeg hjemme hos foreldrene mine i Horten. Vi ble bedt ut på hotellopphold på Støtvig spa hotell. Det var litt stas og kos. Der fikk jeg en ordentlig pause fra studier og spiste mye god mat. Siden det var så fint vær ble det også en tur med ei venninne.

ANDREAS GUTHE, LEKTOR 1. ÅRET
– Jeg var på Bjørnevasshytta som er en DNT hytte i Setesdalen. Jeg var der sammen med noen venner. Vi brukte dagene på alt fra isfisking, til bålfyring og roadtrips. Det var en fin måte å koble ut på. Det var masse snø og godt vær på hytta. De dagene vi var lei av snø, kjørte vi bare ned til Valle eller Dalen som er to tettsteder like ved og nøt sommerstemningen med noen is, bading og litt fotball.

PHILIP KORN, STATSVITENSKAP 3. ÅRET
– Egentlig skulle jeg besøke ei venninne i Paris, men så ble det familiebesøk i München. Der tilbrakte jeg mest tid med mine foreldre, men også med venner. Vi var ute og spiste sammen og nøt det fine været – det var opp til 28 varmegrader. I påska var vi med familien som bor ute på landet og spilte tradisjonelle påskeleker, som ”oarscheim”. Da ruller man ned egg en skråning eller rutsje og prøver å treffe andre egg.

Foto: Mia Wright, Mats Høimyr, Privat

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.