MOHAMMED AL-MASHHADANI, ERNÆRING
– Pleier å ha pinnekjøtt som regel. Sammen med salat og poteter. Det vanligste.
MONICA RAVNVANN
– Litt blandet, men pleier å gå i ribbe og pinnekjøtt. Bytter litt på fra år til år.
STORM LARSEN
– Oi, det varierer jo litt, men det går for det meste i ribbe og pinnekjøtt.
CHRISTER RASMUSSEN, KOMMUNIKASJON OG MEDIER
– Kokte poteter, pinnekjøtt, saus laget på kraften til pinnekjøttet og diverse kokte grønnsaker. Også julepølse og medisterkaker. Gjerne med juleøl – eller brus til, og en shot med akevitt ved siden av tallerkenen.
CECILIE SETERSTØEN, KOMMUNIKASJON OG MEDIER
– Jeg har den tradisjonelle ribba, med poteter, saus og grønnsaker til. I tillegg har vi medisterkaker og julepølse. Og Riskrem til dessert.
KAMILLA HAUGLAND
– På min juletallerken har jeg ribbe, poteter, blomkål, brokkoli og kålrabi og saus på siden.
SJUR ALVSAKER, MARKEDSFØRING OG LEDELSE
– Ribbe, for min del er det ikke noe pølse eller medisterkaker. Men jeg har jo grønnsaker da. Har jo poteter, og så har vi noen svisker eller epler, eller noe som er stekt med potetene. Vi har også rødkål og surkål. Det blir alltid mye akevitt, så jeg husker ikke alt som er med.
TOBIAS MØLLER OLSEN, MARKEDSFØRING OG LEDELSE
– Har litt mer tradisjonelt. Med Ribbe, pølser og medisterkaker. Gjerne noe rosenkål og poteter med saus på.
SIREN JOHNSEN, VERNEPLEIER
– Pinnekjøtt er det alltid og med vanlig julemat inntil.
SIMEN SØBYE, ANVENDT FILOSOFI
– Vi spiser hjort med glaserte grønnsaker, poteter og en eller annen saus. Dette har jeg på en stor tallerken med julebrus på siden.
Tekst: Mia Wright og Mats Sauro Høimyr