ISABELLA HANSEN (19), UTVIKLINGSSTUDIER

– Jeg håper at jeg har en master i utviklingsstudier, eller noe i den retningen. At jeg har reist en del og kanskje jobber i utlandet innen utvikling, bistandsorganisasjon eller noe lignende.

FRANCISCO BO (25), BUSINESS AND ADMINISTRATION

– Maybe I’m working in an international organization, maybe with marketing. I want to use what I learn here when I work. With a family in Italy. Or maybe in USA or England?

ANDERS A. SØRGÅRD (28), BARNEHAGELÆRER

– Om ti år så er jeg barnehagelærer en plass. Kanskje også stuntmann, hvem vet? Hehe. Jeg bor på Hånes, men flytter til Arendal snart. Har ikke egen familie nå, men om ti år, da skal det på plass vet du!

PER SCHULTZ-HAUDT (21), STATSVITENSKAP

– Jeg håper å jobbe i kommunen. At jeg har hus, bil og bikkje. Kanskje i Bergen eller Stavanger? Ikke Oslo. Jeg har nok bodd der i løpet av de neste årene, men flytta ut igjen. Ellers, kanskje begynt i noen nye jobber? En eller annen jobb. Forhåpentligvis innen feltet jeg studerer nå, som er statsvitenskap. Må finne ut hva jeg skal ta på master.

KRISTIAN JOHAN AARSTAD (21), STATSVITENSKAP

– Forhåpentligvis en jobb der jeg ikke trenger å bekymre meg økonomisk. Å leve komfortabelt. Ha hus og bil. Gjerne første kid på vei, eller kanskje jeg allerede har barn. Tenker at jeg vil jobbe innen ledelse. Det er det jeg brenner for. Forhåpentligvis der jeg jobber nå, på Levi’s. Kanskje regionssjef eller norgessjef.

NORA KVÆRNBERG (19), SAMFUNNSPLANLEGGING OG KOMMUNIKASJON

– Forhåpentligvis har jeg jobb, men vet ikke hvilken. Håper å være ferdig med studier. Vil jobbe innen noe relevant, helst i Oslo.

MONA HADI (19), UTVIKLINGSSTUDIER

– Jeg er nok i utlandet om ti år, og jobber for en ideell organisasjon. FN-ish. Eller Amnesty. Noe med menneskerettigheter eller utvikling, jeg vet ikke. Helst i New York. Jeg skal bo der på et eller annet tidspunkt. Kanskje jeg har vært innom en embassade, ferdig med master og alt. Kanskje jeg bor med noen. Ingen dyr. Ikke barn heller!

IDA HYSTAD (24), ØKONOMI OG ADMINISTRASJON

– Om ti år har jeg masse hunder og en katt. Og så bor jeg i Bergen eller Oslo, tror jeg. Håper å jobbe hos de fire store innen finans.

ANDERS MATRE (21), ØKONOMI OG ADMINISTRASJON

– Nei, det er et vrient spørsmål. Om ti år håper jeg at jeg har fått en jobb jeg trives godt med og at jeg har flyttet til en plass jeg trives. Jeg triver her óg, men kanskje til hjembygda mi på Vestlandet, og at jeg har etablert meg der med hus og familie. Kanskje i en konsulent- eller rådgivningsjobb.

ESTER SIVERTSEN (19), UTVIKLINGSSTUDIER

– Det er jo sykt mange år til. Har ikke tenkt så mye på det. Håper at jeg har drømmejobben og at jeg liksom driver med det jeg har lyst til å drive med. Men har ikke lyst på A4-livet egentlig. Være etablert og sånn er ikke akkurat det jeg ser for meg. Har en drøm om å jobbe i UD eller noe sånn. Ganske ambisiøst, men det har jeg tenkt på.

 

Tekst: Marthe Wilhelmsen

Foto: Andreas Guthe

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.