mikrofoner intervjuer to studenter

Spørsmål: Om du har noen, hva er ditt/dine nyttårsforsett for året 2021? 

Martin Ellingsen – Masterstudent i statsvitenskap.

«Finne litt mer ut av livet tenker jeg.» 

Martin Ellingsen
Foto: Privat

 

Vida Emilie Werner – Master i samfunnskommunikasjon og ansvarlig redaktør i Unikum.

«Som de fleste andre har jeg innsett at å planlegge nyttårsforsetter om gull og grønne skoger ikke overlever ut januar. Derfor har jeg heller et helhetlig fokus på utvikling, med nye fokusområder fra år til år. I 2021 skal jeg definitivt utvikle min personlige økonomi. Mer penger til BSU, aksjer, fond og buffer!” 

Vida Emilie Werner, ansvarlig redaktør i Unikum
Foto: Privat

 

Julie Pettersen – Masterstudent i samfunnskommunikasjon samt skribent i Unikum.

«Mitt nyttårsforsett er å smile til fremmede, legge bort mobilen og være mer tilstede i nuet. Hadde heller ikke vært galt å finne meg en god mann, haha!» 

Julie Pettersen
Foto: Privat

 

Caroline Hansen – Master i samfunnskommunikasjon samt grafisk ansvarlig i studentavisen Unikum.

«Nyttårsforsetter er en u-ting. Det er blitt en kroppsfiksert greie, med jag etter “sommerkroppen”. Selv om jeg år etter år får den samfunnskapte tanken om å gå ned i vekt, har jeg i år omdirigert fokuset. I år skal jeg slutte å spørre folk om hva de fikk i karakter, samt å la vær å dele mine karakterer. Nettopp fordi jeg har funnet ut at jeg sammenligner meg alt for mye og at det skaper en skikkelig drittfølelse i hodet! Heia å heie på seg selv!»  

Caroline Hansen. grafisk designer Unikum
Foto: Privat

 

Susanna Wolfgramm – Seminarleder UiA og Ungdomssekretær i LO.

«Mitt nyttårsforsett er å gjøre hverdagen litt bedre for andre. Det kan innebære å tilby hjelp og samtale, eller å smile til en fremmed på butikken. For meg selv ønsker jeg å bli flinkere til å gjøre det JEG vil, og ikke det jeg tror andre vil at jeg skal gjøre. Jeg håper året 2021 blir fylt med flere smil, både på min egen og andres munn. Det finnes ikke noe viktigere enn dèt.» 

Susanna Wolfgramm
Foto: Privat

 

Robin Amir Rondestvedt Moudnib – Gründer og hjelpelærer ved Shift Entreprenørskap, samt fotoredaktør hos studentavisen Unikum.

«Mitt nyttårsforsett er vel egentlig ikke-eksisterende, men jeg har prøvd å lese mer de siste årene. Jeg tror jeg fortsetter der, og kanskje av og til finner meg en bok som ikke angår enten jobb eller faglitteratur. Det er kanskje mitt beste tips til alle, kjøp minst en bok i året som handler om noe annet enn det du driver med. Og vær trygge nå i innspurten av covid-19 pandemien.» 

Robin Amir Rondestvedt Moudnib, fotoredaktør Unikum
Foto: Privat

 

Anette Gutamane – Master i innovasjon og kunnskapsutvikling.

«Dette er egentlig ikke et nytt et. Men jeg har best meg for å tørre mer og gutse mer på. Ikke være redd for det som er ukomfortabelt. Prøve å komme ut av komfortsonen uansett om jeg lykkes eller ei. Stadig utfordre meg på dette og dermed være bestemt på å lære av det som er annerledes og skummelt.» 

Anette Gutamane
Foto: Privat

 

Kristine Knaben – Master i innovasjon og kunnskapsutvikling.

«Mitt nyttårsforsett er kjempeenkelt. Det er å få minst 8t søvn hver natt. Rett og slett fordi jeg snakket med en bekjent som jobber på akutt psykiatrisk mottak som sa at de fleste de fikk inn er unge personer som har sovet for lite, så med mye jobb og skole kan ting fort balle på seg. Derfor er mitt nyttårsforsett å ta helsen først med minst 8t søvn hver natt.»

Kristine Knaben
Foto: Privat

 

Kristoffer Sørdal – Kommunikasjon og medieproduksjon.

«Gå minst en gang i Aquarama» 

Kristoffer Sørdal
Foto: Privat

 

Vilde Hagen Svanberg – Årsstudium pedagogikk og nettredaktør i studentavisen Unikum.

«Skrive dagbok. 2020 var helt crazy og jeg angrer på at jeg ikke skreiv ned mer av det som skjedde. 2021 har allerede bydd på flere historiske hendelser, så jeg håper og tror det vil bli spennende å se tilbake på dagboka i fremtiden.»

Vilde Hagen Svanberg, nettredaktør Unikum
Foto: Privat

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.