Nytt skoleår og stand ved studiestart!

Vi i Unikum håper du vil svare på spørreundersøkelsen vår!

Nytt skoleår og stand ved studiestart!


Nå er det ikke lenge igjen til et nytt skoleår står for dørene! Nye ansikter skal studeres, og full forvirring vil oppstå med nye timeplaner, klasser og medstudenter. Likevel er vi i Unikum sikre på at høsten kommer til å bli bra, enten du er ny og usikker eller en gammel traver her ved Universitetet i Agder.

Vi håper at høstens kreativitet vil komme til mange av dere – og kanskje også skrivelysten? Som studentavis vil vi i Unikum gjerne huke tak i dere med engasjement for frivillig arbeid rettet mot studenter. Har du lyst til å fortelle andre om spennende ting som skjer her på Sørlandet, eller kanskje dykke dypere under overflaten og skrive featurereportasjer om individer med en stemme som fortjener å bli hørt?

Uansett er du velkommen til å bli en del av oss. Unikum har rom for alle!

Besøk oss gjerne på vår stand som du vil finne ved plenen på Campus Kristiansand både mandag 20. og tirsdag 21. august! Vi vil veldig gjerne snakke med akkurat deg! Lik siden vår på Facebook, og du vil være med i trekningen om fete premier! Håper å se deg på standen ved studiestart.

Måtte høsten bli fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.