Stands og infomøte vel blåst!

Stands og infomøte vel blåst!


Mandag 20. august gikk startskuddet for årets studiestartfestival ved Universitetet i Agder. Festivalen har gitt oss finvær, musikalske opplevelser og sist men ikke minst: mange nye Unikum-interesserte!

Foto: Dina Schroder
Foto: Dina Schoder

Med sol og musikalske innslag åpnet studiestartfestvialen slik den så ofte gjør her på Sørlandet. Å vise fram egne talenter er ikke blitt en sjelden vare ved universitetet vårt. Kombinert med godord fra rektor Trounn Lauvdal, STA-leder Ole-Thomas Grimsli og hovedtaler Paul Chaffey fikk studentene som møtte opp en solid start på skoleåret.

Som så mange ganger tidligere var plenen fylt opp av en rekke stands fra blant andre interesseorganisasjonene ved universitetet. På tross av til tider uutholdelig varme ble vår vakre Unikum-stand hyppig besøkt av nysgjerrige nye og gamle studenter både mandag og tirsdag.

Onsdag 22. august hadde vi vårt første infomøte!  Grillmaten var på plass og vi rakk å bli litt kjent før vi startet med å utarbeide sakslista til vårt kommende nummer. Til vår store overraskelse fikk vi hele 15 nye medarbeidere denne dagen!

Vi i Unikum takker deg for at du valgte å vise interesse for vår fantastiske skoleavis. Med 15 nye, herlige medarbeidere i gjengen er vi sikre på at høsten hos oss kommer til å bli utrolig bra. Nå gleder vi oss til å ta fatt på alle utfordringene som ligger og venter på oss før neste nummer går i trykk! Husk at det aldri er for sent å bli en del av gjengen. Det er heller ikke for sent å like oss på Facebook!

 

Tekst: Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: Dina Schoder – dina.schoder@unikumnett.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.