Oktobernummeret er her!

Oktobernummeret er her!


Er du sur og lei fordi høsten har kommet ramlende over deg?

Fortvil ikke lenger – nå har vi i Unikum endelig lansert et nytt nummer som du kan ta med deg. Denne gangen zoomer vi inn på fenomenet sosiale medier og hva det kan gi oss. Les blant annet Thomas Moens tips for hvordan du kan bruke disse mediene til å bygge din egen merkevare! I tillegg har vi en rekke gode debattinnlegg som diskuterer også mindre heldige sider ved den store sosiale medier-bruken.

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Skaff deg et eksemplar i dag!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her.

 

Tekst: Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum oktober 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.