Strålende Susanne Sundfør

Strålende Susanne Sundfør


Det er lørdag kveld. Jeg er på Kick i Kristiansand, klokken er 20:20, og det er lite folk. Det går en stund og klokken nærmer seg 21:00, det kommer folk i forskjellig alder, for å få med seg konserten med Susanne Sundfør.

Susanne Sundfør leverer på Kick. Foto: Dina Møll Schoder

Akkurat da klokken slår 21 entrer hun scenen, i en gullglitrende dress som passer godt med stemningen til publikumet. Det blir godt liv på scenen. Hun er mer livlig på scenen nå, enn på tidligere konserter hører jeg det blir sagt, og hun virker veldig selvsikker og trygg på scenen denne kvelden. Dette selv når det et par ganger blir et par småproblemer under konserten. Da smiler hun bare til oss i publikum, og sier blidt «jaja, så har man opplevd dét også!»

Noen av sangene vi var heldig å få høre var: «Rome», «Can you feel the Thunder» og en splitter ny låt kalt «When». Musikken og hele settingen var helt magisk til tider. Det var stor variasjon i repertoaret på konserten, alt fra rolige sanger til litt mer rocka melodier.  Uansett hva hun sang var det bra stemning på scenen og blant publikumet. Konserten varte egentlig en time, men ettersom publikum var så bra, og det ikke hadde gått helt knirkefritt, gav hun og bande oss hele 4 ekstralåter, så det ble en halvtimes ekstrakonsert, og det var det nok ingen som var misfornøyde med.

[nggallery id=4]

Tekst: Miriam Ormøy Ibsen – red@unikumnett.no

Foto: Dina Moll Schoder – dina.schoder@unikumnett.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.