Novembernummer i hyllene

Novembernummer i hyllene


Er November for kald og trist for deg?

Da har vi en gladnyhet: I dag er et nytt Unikumnummer klar i hyllene! Denne måneden ligger fokuset på vår alles kjære skole, UiA. Les blant annet den spennende diskusjonen om mulig fusjon med HiT. I tillegg kan du bli kjent med Susann Iren Hall, et realt håndballtalent fra UiA. Du får også svar på hva som har skjedd med campuskoppen, tips om bokhøsten, info om digital eksamen og studentvalget. Det er med andre ord mange sider med spennende lesing tilgjengelig for akkurat deg! Og det beste av alt: avisa er helt gratis.

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Skaff deg et eksemplar i dag!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her.

Tekst: Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum november 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.