Klar for første nummer?

Klar for første nummer?


Et nytt år er kommet for å bli. Unikum hilser 2013 varmt velkommen i februarnummeret som er årets første!

Vi har jobbet på spreng med desking, korrekturlesing, fotografering og skriving for å gi deg hverdagsunderholdning i februar av god kvalitet! Håpet er at du finner noen artikler som passer for deg, enten du leser det rett før du sovner, eller rett etter du har stått opp. Vi er til nettopp for dere studenter, og håper at vi kan fylle noen rom i livene deres! Akkurat i dette nummeret tar vi pulsen på våre nære og kjære. Du kan lese om fagdagen i krisekommunikasjon, om vår grammy-nominerte professor, om NLA høyskolen og om BI som dessverre legges ned.

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Skaff deg et eksemplar i dag!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her.

 

Tekst: Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum februar 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.