Vil du være hot denne våren?

Vil du være hot denne våren?


70-tallslooken er tilbake i både snitt og uttrykk. Livet er høyt og buksevidden bredere enn skinny jeans som har dominert nå i lang tid.

VÅRMOTE: Flere spennende trender blir å se denne våren (Foto: Style.com)

Dette gjelder for både han og henne. 70-tallstilen bærer preg av korte shorts og skjørt for jenter. Som overdel er skjorte en stor hit for begge kjønn. Her kan man enten gå for den litt mer nøytrale stilen, eller ta den helt ut og trone på toppen av trendy med en westerninspirert skjorte. Slik som 10 Crosby Derek Lam.

10 CROSBY DEREK LAM: Bluse med western-detaljer (Foto: Styles.com)

Gutter, ta på dere boots, jeans og en skjorte med preg av cowboy. Da har du imaget.

Denne våren er det miks og match av mønster som står øverst på trendlisten 2013. Du har ikke bare muligheten til å mikse ulike mønstre. Det å mikse ulike tekstiler er også lov, slik som 10 Crosby Derek Lam har gjort med sateng-bluse til en skinnbukse og olapumps. Dette er noe av det mest trendy du ser på catwalken.

MIX OG MATCH: Å mikse ulike mønstre og tekstiler er hot i vår (Style.com)

Denne våren er det heller ikke tettsittende skinnbukser som er in, slik det har vært tidligere. Nå skal det være preg av western.

Stilen i dag har blitt mye mer androgyn hvor maskulinitet tilhører begge kjønn. Det er mye mønster og farger denne våren. Lag på lag med jeans-stoff er også supertrendy. Det er ”suits” for både menn og kvinner. Her går det fra kroppsnært til løse og store dresser. Noe som kan minne om 80-tallet minus skulderputene. Happy pants er også en trend fra 80-tallet.

Dette er litt løse shorts som stopper ved knelengde.

Designer Andrea Popillio og Dolce & Gabbana (Foto: Styles.com)

Ton-i-ton fager er også noe som går igjen denne våren. Bally har designet en hel kolleksjon i ton-i-ton-farger hvor duse naturfarger er anvendt og satt sammen med ulike tekstiler som strikk og skinn. Både semsket skinn og glatt skinn som gir en effekt av det røffe mot det polerte. Begge stoffene er lys-reflekterende men avspeiles på to ulike måter. Dette skaper ulik tekstur og dybde.

To farger som går igjen fra tidligere denne våren er sterk himmelblå og hvit. En ny farge som er en hit denne våren er terracotta. Her er nyansene fra sennepsgul, rust, og gull.

Designer: A Dètacher, Akris, Alexander McQueen, Ami og 3.1 Philip Lim (Foto: Styles.com)

Tekst: Linda Serina Jensen – red@unikumnett.no

Foto: Pressebilder, www.styles.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.