Marsutgaven er her

Marsutgaven er her


Februar er straks omme og mars sier hei. Det betyr to ting: stadig nærmere vår og ny utgave av Unikum!

Nok en gang har vi lagt iherdig jobbing og mange timer med desking bak oss. Et nytt nummer er klart til alle dere kjære studenter! Denne utgaven er den første utgitt av vår nye ansvarlige redaktør, Pål Halle Johnsen. Denne gangen kan vi tilby blant annet en reportasje om ingen ringere enn Knut Tørum som er aktuell trener for U21-landslaget. Vi skriver også om da matsirkuset herjet Kristiansand med «Spis for 100». I tillegg har vi sett på revisjonen av bachelorprogrammet i historie og intervjuet artisten Silje Kåfjord. Ikke nok med det – denne utgaven introduserer vi vår nye tilgjengelighetsspalte. Det er bare å sette seg ned i godstolen. God fornøyelse!

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Husk at du også kan følge oss på Instagram under #unikumstudentavis. Vis oss gjerne hvor du leser Unikum, så kanskje det venter en heldig premie.

Skaff deg et eksemplar i dag!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her.

 

Tekst: Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum mars 2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.