Rå turnéstart for Honningbarna!

Rå turnéstart for Honningbarna!


Fredag gav Honningbarna ut sin andre plate ”Verden er enkel”. I denne anledning skal bandet på en to måneder lang turné.

Honningbarnas konsert på Kick stod til forventningene, mener vår anmelder. (Foto: Trine Haukedalen)

Utgivelsen og turnéstart ble markert med en helt rå konsert på Kick scene i Kristiansand.

Både fans fra den yngre og den eldre garde stilte opp for å få med seg det lokale bandet. Det var tydelig at de oppmøtte storgledet seg til ”barna” skulle begynne å spille, og stemningen bygget seg opp med rop fra det spente publikummet.

Guttene kom da gående gjennom folkemengden og opp på scenen, og brakte løs med sangen ”Dødtid”, som er første nummer på den nye plata. Stemningen skøyt i været fra første gitarriff og publikum stemte med på sangen. Kaoset foran scenen var fra da av i gang.
Bandet leverte en god blanding av nye og kjente sanger som ”Yankeesane kommer” og ”Fri Palestina”.

De fem guttene gav alt på scenen og den høye energien smitta over på publikum som tok helt av til musikken. Både vokalisten, Edvard Valberg, og gitaristen, Christoffer Trædal, sørget for en svipptur over hendene til publikum i løpet av konserten, og flere ganger ble fans tatt opp på scenen for å synge sammen med bandet. Skillet mellom guttene i bandet og publikum ble
visket ut og dette skapte et unikt samspill og fellesskap i folkemengden.

Tradisjonen tro ble konserten avsluttet med ”Noen å hate”, en coverlåt av Raga Rockers. Stemningen kokte fra begynnelse til slutt, og Honningbarna klarte å innfri alle forventninger og vel så det.

Det er bare å glede seg til bandet vender tilbake til kjente trakter igjen. Blir neste konsert like fantastisk som denne bør ingen konsertglade mennesker gå glipp av den!

  • Når: 1. mars
  • Hvor: Kick scene, Kristiansand
  • Hva: Konsert med Honningbarna

Tekst og foto: Trine Haukedalen – red@unikumnett.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.