Årets siste utgave av Unikum er her!

Årets siste utgave av Unikum er her!


Trenger du litt adspredelse i disse hektiske eksamenstider? Unikum kan friste med godt og variert lesestoff i årets siste nummer!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her. (Trykk på «Share» og så «Download».)

UiA har stilt med fem studenter fra musikk-konservatoriet i høstens «The Voice» – vi har intervjuet tre av dem. Finn ut hvorfor de valgte å melde seg på programmet, og hva som er det det viktigste de har lært av sin mentor.

Kanskje ekstra aktuelt nå i eksamensperioden er månedens dyplesning om depresjon, med bidrag fra studenter som selv har følt det på kroppen. Les om viktigheten av en venn, og ta den kaffen sammen i kantina med god samvittighet trass i eksamenspress og tidsklemme.

Trenger øyene dine simpelthen å hvile, kan du kose deg med fin-fin bildereportasje fra Sørveiv, et bransjetreff med festivalpreg. For den som bare har lyst til å la tankene vandre, legges det til rette for filosofisk fundering i vår nye faste spalte «Har du tenkt?»

Kos deg, og lykke til med eksamen!

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Husk at du også kan følge oss på Instagram! Vis oss gjerne hvor du leser Unikum, så kanskje det venter en heldig premie. Skaff deg et eksemplar i dag!

Still inn på Studentradioen – programoversikt finner du i menyen til høyre!

 

Tekst: Anette Nyhagen – nett@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum desember 2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.