Lacrosse-fest i Grimstad

Lacrosse-fest i Grimstad


Førstkommende fredag og lørdag arrangerer GSI Grizzlies Lacrosse NM-kvalifisering i lacrosse på Levermyr.

Stadig flere lar seg begeistre av idretten lacrosse, både på Sørlandet og ellers. Grimstad Studentidrettslag har både et herrelag, Grizzlies, og et damelag, kalt Grizzly Cubs. I år har GSI fått ansvaret for å arrangere første runde i NM i lacrosse, og målet er å skape en folkefest i byen.

– Det er litt over 200 personer som kommer hit fra hele landet. Kampene vil foregå på fredag kveld og på dagen på lørdagen. Vi vil gjøre arrangementet til en folkefest for hele lokalbefolkningen, inkludert studentene på UiA som ikke spiller lacrosse. Vårt mål er at etter denne helga skal alle i Grimstad og omegn vite hva lacrosse er, forteller Stine Malmedal, som er promoteringsansvarlig i GSI Grizzlies.

Kampene vil bli spilt på Levermyr Stadion som ligger tett på Grimstad sentrum. GSI vil benytte helgen til å la lokalbefolkningen bli bedre kjent med sporten, og ønsker at det skal være et åpent arrangement for alle tilskuere. På stadion vil det bli satt opp telt med sitteplasser, stands og utsalgsboder. Der blir det mulighet for å kunne kjøpe enkel mat og drikke, samt frokost på lørdagen.

Arrangementet sammenfaller med studentfestivalen UGA, så alt ligger til rette for en skikkelig festhelg i Grimstad.

Kampene vil foregå på disse tidene:

  • Fredag: 13:00 – 19:45
  • Lørdag: 09:00 – 17:45

Her finner du fullstendig kampoppsett og mer info om NM-kvalifiseringen:

https://www.facebook.com/events/244944472335599/?ref_newsfeed_story_type=regular

Tekst: Vegard Terøy – sport@unikumnett.no

Foto: GSI Grizzlies Lacrosse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.