Ny papirutgave for september: Flere studenter, mindre plass

Ny papirutgave for september: Flere studenter, mindre plass


Nytt Unikum-magasin kan lastes ned her:
Unikum september 2014 for nett

Akkurat som studentene i Agder har kommet godt i gang med studiene sine, har Unikum-redaksjonen kommet for fullt i gang med kritisk og granskende journalistikk. Hovedartikkelen handler denne gangen om UiA sitt store opptak av studenter som fører til overfylte klasserom og lesesaler.

Unikum fortsetter med med den filosofiske spalta «Har du tenkt?», nå med ny forfatter: Kristoffer Andersen. I tillegg har vi andre tankevekkende kommentarer som redaktør Erika Erdös sin om verdens beste land å bo i. Studentprest Hans Jørgen Wennesland og STA-leder Ruben Haugland er tilbake med sine spalter etter et års pause.

Det popkulturelle fenomenet cosplaying blir tatt opp her i tillegg til musikkartisten Marte Wulff og musikkfestivalen Sørveiv.

I stedet for å ramse opp alt fra bladet her, kikk heller gjennom den elektroniske utgava her, og finn ut av det godt varierte innholdet selv.

Er det noe du savner i Unikum? Tips oss på e-post til red@unikumnett.no?Har du lyst til å skrive, fotografere eller designe for Unikum? Kontakt ansvarlig redaktør Erika Erdös (redaktor@unikumnett.no).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.