Filmanmeldelse:<br/>The Boss

Filmanmeldelse:
The Boss


thebossEn litt over middels komedie fra regissør Ben Falcone.

The Boss handler om Michelle Darnell (Melissa McCarthy). En forretnings-kvinne som blir tatt for innside-handel av sin fiende, Renault (Peter Dinklage – kjent som den kortvokste og rappkjefta Tyrion Lannister i Game of Thrones).

Etter Michelle Darnell slipper ut fra fengselet, er det kun den overarbeida sekretæren Claire (Kirsten Bell) som noe motvillig velger å hjelpe henne.

Michelle Darnell aner å kunne utnytte Claire sin datters kakeinnsamling for speideren, for å skape en forretning.

Melissa McCarthy storspiller i rollen som en forretnings -mogul forlatt som barn. Filmen er til tider ustyrtelig morsom – alt takket være Melissa McCarthy. I de periodene kan man virkelig le seg skakk, i andre scener trekker man så vidt på smilebåndene.

Åpningsscenen fra Michelle Darnell personlige show om hvordan bli suksessfull og rik, er nok den morsomste i hele filmen. Der overspiller hun grådig, og det er lett å trekke paralleller til de mange selvhjelpsbøkene som finnes på markedet. Det er god satire.

The Boss holder en høy filmatisk kvalitet både lyd og billedmessig. Men holder likevel en ganske tradisjonell form, sett bort fra gateoppgjøret mellom de to rivaliserende kake-jentegjengene. Det er ganske rått og morsomt når jentene snurrer rundt i lufta i sakte film.
Terningkast: 4.

Tekst: Rigmor R. Solnes Send mail
Bilde: imdb.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.