Papirutgaven for september er her

Papirutgaven for september er her


Endelig er den her. Septemberutgaven av Unikum på papir. Har du ikke funnet den ennå? Fortvil ikke! Du kan lese den elektronisk her.

 

unikum-september-2016-liten-forside
Unikum september 2016

Septemberutgaven av Unikum hos Yumpu

Hovedsaken denne gangen foregår hos Noroff i Kristiansand, og handler om studenter som utdanner seg til å bli dataspillskapere. Utenom det kan du lese nyheter om seksuell lek i pub-til-pub-racet og ny, framtidig sykkelbro over Otra. Det blir også grafiske tips om studentøkonomi og matoppskrift med krydder, men uten kjøtt.

Denne gangen prøver vi en ny digital publiseringstjeneste som heter Yumpu, der du, i motsetning til hos Issuu, kan klikke på område som du vil zoome inn på, og bruke musa til å bevege deg rundt på den innzooma sida. Det skal også være lettere å lese magasinet på mobil eller nettbrett. Prøv ut og gi oss tilbakemeldinger om hva du synes.

 

Vennlig hilsen
Unikum-redaksjonen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.