Månedens ord: Inkurie

Månedens ord: Inkurie


Distré er en karakteristikk unge voksne sjeldent unnslipper. Det er ikke alltid så lett å huske alt man skal gjøre mellom frivillige verv, betalt arbeid, studier, Tinder, mobiltelefon og selvsagt den evig fremadstormende ‘virkeligheten’ som venter like utenfor universitetets dørstokk.

Dersom man har glemt viktige saker, kan det fort komme både hatske tilrop og oppgitte blikk, men i realiteten er det ikke så lett å holde styr på alt. Frykt ikke, ordspalten har ordet for deg som stadig glemmer å kjøpe brød, mister brillene på bussen og generelt følger litt dårlig med:

Inkurie.

Det er ikke mer enn en liten forglemmelse. Ingen tabber her i gården, ingen innfall av uoppmerk- somhet med negativ konnotasjon. Bare en liten inkurie.

Så det faktum at dette innlegget kom én dag etter deadline, er i seg selv ikke noe mer enn en inkurie.

Tekst: Roar Frivold Skotte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.