Unikum digger: Jonas Alaska

Unikum digger: Jonas Alaska


Den 29 år gamle Agder-gutten har blitt et must å se live. Han kom ut med sitt fjerde album 27. oktober 2017. En skive Aftenposten beskrev som et album med både stil og dybde. 

Lørdag 10. februar kan du få med deg Jonas Alaska på Kick Scene.

Jonas Aslaksen, bedre kjent som Jonas Alaska, kom ut med sitt første album i 2011. Allerede da fikk det mye positiv oppmerksomhet. Med tre nominasjoner det året, dro han i havn tittelen «beste nykommer» under Spellemannprisen. Men det har ikke stoppet denne fyren fra å bare bli bedre og bedre.

Artisten har en fantastisk stemme, spiller nesten alt av instrumentene selv, og det siste albumet hans har han til og med produsert selv. Er det noe denne mannen ikke kan? Låtene hans er sterke og fengene, noe som har gjort ham til en av de mest spennende musikerne i Norge i dag. Musikken hans blir beskrevet som både funky soul og glam, men den gjentakende sjangeren er pop. Rolig og full av emosjoner; låtene har mye å fortelle.

Jonas Alaska har spilt på flere festivaler og vært på turné gjennom store deler av Europa. Så dersom du ikke har sett ham enda, har du en fantastisk sjanse nå.

I skrivende stund er det fortsatt billetter igjen til konserten, og dette kommer til å bli en begivenhet å få med seg i løpet av UGA.

Se resten av programmet til UGA her.

Tekst: Mia Wright

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.