Unikum digger: Skambankt

Unikum digger: Skambankt


Fredag 2. mars kan du få med deg Skambankt i Kristiansand. Et band det nesten er flaks vi har.

Skambankt ble nemlig i utgangspunktet kun dannet fordi et annet band falt igjennom på en spillejobb i 1994. Selv om bandet kun holdt sammen i underkant av et år den gang, kom de sterkt tilbake i 2003 – og slapp sitt første album i 2004. Siden den gang har vi elsket hardrock-bandet fra Jæren.

Nå kommer de til Sørlandet for å promotere sitt nye album «Horisonten brenner». De inntar Kick Scene i Kristiansand den 2. mars og Bluebox i Grimstad den 7. mars. Albumet kom ut 9. februar, men i skrivende stund har kun sangen med samme navn som albumet kommet ut på Spotify. Den ene utgitte låten er alene nok til at vi gleder oss til å høre mer.

Dette er et band som ofte blir beskrevet som et av Norges barskeste band, og har ofte fått gode kritikker for sine tidligere album. Det er fire år siden forrige album, og alt tilsier at dette albumet blir minst like bra.

Det er lenge siden Skambankt har spilt foran et publikum. Kristiansand og Grimstad er heldige som er på turnélisten. En tur til denne konserten er å anbefale!

Har du ikke sikret deg billett enda, er det fortsatt ikke for sent.

Tekst: Mia Wright
Foto: Skambankt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.