Tente gnist i naborivaleri

Campus Challenge 2018

Tente gnist i naborivaleri


Et helt nytt konsept utspilte seg da studentidrettene i Kristiansand og Grimstad kjempet til siste sekund om å få kalle seg Sørlandets beste studentidrettsby.

Konseptet har fått navnet Campus Challenge og ble for første gang arrangert i Kristiansand lørdag 10. mars. Etter planen skal de to campusene til UiA veksle på å være vertskap.

– Vi gjorde dette for å få samlet idrettslagene i Grimstad (GSI) og Kristiansand (KSI). Vi ville skape et større arrangement og skape glede og sosial tilhørighet på tvers av de enkelte lagene, sier arrangør Oskar Paulsrud.

Det ble konkurrert i idrettene lacrosse, fotball, håndball, volleyball og innebandy. Ut fra resultatene ble campusene tildelt poeng. Med minst mulig margin stakk Kristiansand av med seieren og en temmelig stor vandrepokal.

– Vi føler det var en kjempesuksess. Sportslige gikk det bra og engasjementet var på topp hele veien. På Spicheren var det en ordentlig stor heiagjeng, og det samme var tilfelle under kampene som ble spilt utendørs, sier Paulsrud.

– Dere prøvde å skape et rivaleri?

– Man vil vel si at det alltid har vært der, men det har nok aldri vært så aktivt som det var under Campus Challenge. Vi har jobbet mye med å hype det opp og gjøre det til en greie. Vi sørget for at alle måtte møte opp tidlig for å registrere seg, dermed ble deltakerne værende lengre i hallen for å heie på de andre lagene, mens de ventet på å spille kamp selv. Jeg tror samholdet i både KSI og GSI vil styrke seg etter hvert som man arrangerer dette flere ganger, sier han.

På studentsk vis ble kvelden avsluttet med etterfest på Østsia.

Se bildene fra arrangementet her: 

Tekst: Matias Smørvik
Foto: Karen Eikrem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.