SÅ HVORDAN HAR DETTE SKJEDD?

Noen kaller ham en alt-right Don Quijote som kjemper mot overdrevne eller ikke-eksisterende problemer som postmoderne neo-marxister (hvilket angivelig er et oxymoron). Andre kaller ham en stor tenker som har fått oppmerksomheten han fortjener for genuint gode idéer.

ET FILOSOFISK DYPDYKK

Vi forsøkte å komme til bunns i det via et filosofisk dypdykk i hans største idéer. Hva fant vi ut av? Stream eller last ned episoden nå for å finne ut.

APPLE PODCASTS

Listen-on-Apple-Podcasts-badge.jpg

Husk å trykke “Abonnér” inne i appen.

SPOTIFY

Husk å trykke “Follow/følg” inne på Spotify.

ANNET:

Selv om Skråblikk er tilgjengelig på Spotify, anbefales det å følge oss i en podcast-klient. Ved å gå i Google Play (eller hva du måtte bruke for å finne apper) og søke “podcast”. Podcast Addict og Stitcher er populære alternativ, men du finner oss uansett ved å søke “Skråblikk” på en av de appene.

Alternativt kan du streame på Podbean.

HUSK Å FØLGE OSS PÅ SOSIALE MEDIER FOR KOMMENDE EPISODER

Tekst: Vegard Møller