Trollets Tilstand: Pannekaka

Trollets Tilstand: Pannekaka


«Kjære mi pannekake, trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg!»

Odd, Krister og Julie er tilbake med enda en episode, denne gangen om eventyret «Pannekaka». Eventyret omhandler en pannekake av ukjent opphav, men som i alle fall antas å være fra vårt solsystem. Én ting er derimot sikkert om denne røra: den har attitude.

I tillegg er gjengen også innom Jason Statham og hans familie, en nydelig analyse av Pannekaka skrevet av en umotivert VGS-elev i 2012, og det viser seg at ingen i podcasten er særlig godt kjent med norsk dyreliv til tross for å ha vokst opp på landsbygda.

Episoden er å finne på PodbeaniTunes, Spotify eller den podkastappen du selv foretrekker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.