Les jula inn med desemberutgaven av Unikum!

Velferdsting, Velferdsting, over skog og hei.

Les jula inn med desemberutgaven av Unikum!


Desember er her, og Unikumnissen har lagt igjen masse gaver i magasinet: Årets juleøltest, et skolejubileum, en titt på UiAs egen Flåklypa-bil, og flere kommentarer og innlegg enn vi vet hva vi skal gjøre med.

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem. Kanskje det til og med kunne bli årets julegaveoverraskelse? (Vi har hørt at det knapt finnes en mer ypperlig og omtenksom julegave til en engasjert student enn litt hardbarka studentjournalistikk..!)

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.