Studentklubben: Julespesial 2018

Studentklubben: Julespesial 2018


Det blir ordentlig julestemning i Studentklubben når høytiden skal ringes inn med løst og fast prat om julesanger, julemat, julefilmer, juletradisjoner og andre mer og mindre julerelaterte temaer. Bli med gjengen mens de prøver å finne juleånden.

Hva er den beste julesangen? Hva med kalenderserie? Eller beste grandis? Heter Pondus «Pondus» fordi han er oppkalt etter magefenomenet, eller heter magefenomenet «pondus» fordi det er oppkalt etter Pondus? Her svares det kun på viktige spørsmål.

Episoden er å finne på Podbean og iTunes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.