Nytt magasin ute! Rektorvalg, jobb etter studier og oppmøteplikt

Husk å bruke stemmeretten din i rektorvalget!

Nytt magasin ute! Rektorvalg, jobb etter studier og oppmøteplikt


Februarutgaven er her, og den er fylt til randen med stoff om det kommende rektorvalget. NLA vil ha større oppmøteplikt på sin journalistutdanning, og det viser seg at engasjement i studietiden gir jobb.

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem; det finnes knapt noe mer tiltrekkende enn en engasjert student, både for potensielle Valentines-dates og for arbeidsgivere.

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.