Nytt magasin! Campus Challenge, Speed Date, rektorportrett

Foto: Karen Eikrem

Nytt magasin! Campus Challenge, Speed Date, rektorportrett


Vil du bli bedre kjent med UiAs nye rektor? Er du klar for årets Campus Challenge? Er du nysgjerrig på hvordan det er å gå på speed date? Eller speed friending? Vil du lære å lage kyllingkjøttboller? God nyhet: Alt dette og mer får du svar på i vår nye utgave!

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem; det finnes knapt noe mer tiltrekkende enn en engasjert student, både for potensielle Valentines-dates og for arbeidsgivere.

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.