Nytt magasin! Klimapolitikk, studentvalg og larvebrød

Nytt magasin! Klimapolitikk, studentvalg og larvebrød


Nysgjerrig på resultatene av årets Campus Challenge eller hvordan larvebrød smaker? Noensinne lurt på hvor mye tid norske studenter bruker på jobb, eller hvilket studie som har den dyreste pensumlista? Svarene på disse spørsmålene (og mye mer) får du i Unikums april-utgave!

We’ve written three articles in English this time! They’re about our university’s exchange students and their experiences. Be sure to check them out!

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem; studentjournalistikk egner seg overraskende godt til hyttetur sammen med Kvikk-Lunsj og påskekrim.

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen 💖

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.