KSI gikk seirende ut mot GSI i Grimstad

KSI gikk seirende ut mot GSI i Grimstad


Lørdag 30. mars ble Pizzabakeren Campus Challenge arrangert på Universitetet i Agder. For første gang fant arrangementet sted i Grimstad, men det var likevel KSI som stakk av med sammenlagtseieren i “sykkelbyen”. KSI stakk av med 5 av 8 mulige seiere mot GSI.

SAMLET ALLE IDRETTENE

Campus Challenge fant sted på Holvika, like utenfor sentrum i Grimstad. Inneidrettene futsal, innebandy og håndball ble spilt i Holvikahallen, mens uteidrettene fotball og lacrosse ble spilt på Holvika kunstgress, som ligger rett ved siden av hallen.

– Det var veldig gøy å arrangere Campus Challenge i Grimstad, sier Ismail Ali Abdi til Unikum. Abdi er leder for Campus Challenge 2019. Han var veldig fornøyd med å ha fått arrangementet til Holvika.

– Nå fikk vi jo alle idrettene på samme plass her på Holvika, istedenfor å være spredt rundt omkring. Så da var det mulig å se på alle som spiller, det er veldig gøy, forklarer Abdi.

AVGJORDE MOT GAMLE LAGKAMERATER

Campus Challenge ble sparket i gang i Holvikahallen, da GSI Futsal tok imot KSI futsal til dagens første rivaloppgjør. Og det var vertene som fikk en drømmestart på oppgjøret, som var preget av mange nærdueller og høyt tenningsnivå. KSI hadde mye ballbesittelse, men GSI var mer effektive enn gjestene foran mål i begynnelsen av kampen. GSI fikk en god kontringsmulighet, og et par sekunder senere fikk vi den første scoringen på årets Campus Challenge.

Men GSIs ledelse skulle ikke vare lenge. KSI tok over banespillet og presset på for en utligning. Gjestene fra Kristiansand vartet opp med et mønsterangrep i Holvikahallen, som angrepsspiller Nevill Sofo avsluttet i mål, etter å ha kommet alene med GSIs keeper. Et par minutter senere var snuoperasjonen et faktum. Ali Golmohammadi satt inn 2-1 for gjestene da han kom alene med keeper i den andre omgangen. Dermed var den første seieren i boks for studentlaget fra Kristiansand.

– Det føles veldig bra å score det avgjørende målet og vinne kampen, sa Golmohammadi da Unikum snakket med laglederen etter kampen.

– Jeg har faktisk spilt for GSI i to år, så det er et par stykker jeg kjenner her fra før av. Så det var ekstra deilig å vinne mot GSI, la spissen til, og smilte lurt.

– Hvordan opplevde du kampen?

– De var veldig gode, så det ble en jevn kamp. Men det var viktig å vinne. Så håper vi at vi kan vinne fotballkampen etterpå også, svarte matchvinneren, som også spilte fotballkampen for herrer ute på kunstgressbanen senere på dagen.

[tribulant_slideshow gallery_id=»6″]

Over kan du se en serie med bilder Unikum tok under årets Campus Challenge.

– EN INTENS KAMP

Ruben Håland spilte også futsalkampen. Forsvarsspilleren måtte innrømme etter kampen at han hadde litt høy innbytterpuls.

– Formen var helt grei, men det var veldig tungt å spille. Jeg kom litt sent, så jeg fikk ikke varmet opp. Også spilte vi sykt lenge, vi spilte fem minutter lenger enn det vi pleier i hver omgang, forteller han.

Likevel var Håland svært glad for at han tok turen til Grimstad for å delta på Campus Challenge.

– Det var en intens kamp, med mye skittent spill. Men det er jo slik det skal være, det er jo tross alt campus mot campus. Det er bare kjempegøy å spille slike kamper, synes jeg, sa han.

– Hvordan føltes det å vinne?

– Det var utrolig deilig, svarte han.

GSI SLO TILBAKE ETTER KSI-DOMINANSEN

Etter en forrykende åpning på Campus Challenge for KSI, der studentidrettslaget fra Kristiansand vant alle de første fem idrettene, slo etter hvert Grimstad-laget noe tilbake. KSI gikk seirende ut i futsal herrer, lacrosse herrer, innebandy herrer, fotball damer og innebandy damer. Men på tampen av idrettsarrangementet ville GSI ha slutt på KSI-seiersrekken.

Revansjen kom først i herrenes fotballkamp, som ble spilt klokken 15.00. GSI scoret tre kjappe mål i begynnelsen av den første omgangen, noe som gjorde at KSI fikk en marerittstart. Et dødballmål etter et godt corner-trekk åpnet scoringsshowet, mens vertene GSI la på til 2-0 og 3-0 like etterpå etter to gode løp i bakrom. Alene med keeper var GSI-angrepet sikre som banken.

KSI kom seg mer inn i kampen etter sjokkstarten, og hadde noen store sjanser, som de ikke klarte å utnytte. I den andre omgangen reduserte midtbanespiller Adrian Leganger Pizarro fra straffemerket, som gjorde at bortelaget kunne pynte litt på resultatet. Men seieren var aldri truet, og GSI kunne dermed stikke av med sin første seier for dagen.

GSI tredoblet sitt seiersantall i de to siste idrettene. Grimstad-laget vant mot KSI både i kvinnenes håndballkamp og kvinnenes lacrossekamp. Sammenlagtresultatet ble derfor 5-3 til KSI i alle idrettene.

– Det var deilig å slå KSI på fotballen. Det var viktig, ettersom KSI har vært sterke i de andre idrettene. Dette var jo den første kampen vi vant, sa Abdi, som selv spilte fotballkampen for GSI.

– Hvordan var det å tape sammenlagtseieren?

– Det var surt, de stakk jo av med pokalen igjen selv om vi hadde hjemmebane denne gangen, måtte han innrømme.

Tekst: Henrik Gill | Foto: Zhilwan Manbari

VINNERNE I DE ULIKE IDRETTENE:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.