Nytt magasin! FN-rollespill, UiArt-festivalen, sommerstemning

Nytt magasin! FN-rollespill, UiArt-festivalen, sommerstemning


I semesterets siste utgave er det Emporiske Leker, UiArt-festivalen og FN-rollespill som står på menyen! Klarer UiA-studenter å løse verdens største humanitære krise? Attpåtil har vi fått kommentarer fra Studentpresten, STA, og Julian, som deler sine treningsrelaterte proteintips.

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem; husk at lesestoff (som ikke er pensum) egner seg godt til kommende grill- og solskinnsdager. ☀️

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.