Unikum digger: Kreftforeningens Stafett for Livet

Unikum digger: Kreftforeningens Stafett for Livet


Kreft suger og derfor digger vi i Unikum det når noen går imot denne forferdelige sykdommen. Kreftforeningen arrangerer i slutten av mai den norske utgaven av Relay for Life for andre gang i Kristiansand.

Kreftforeningens stafett for livet her i Kristiansand starter 25. mai klokken 12.00 på Kristiansand stadion og varer så i 24 timer, dette er for å symbolisere kampen kreftpasienter står i og vise at det vil alltid være noen som er på banen for dem.

Mens stafetten pågår vil det og være annen underholdning tilstede. Det vil blant annet selges lysposer som skal brukes til en lys-seremoni senere på kvelden. Her kan folk tenne lys i papirposer og sende opp personlige meldinger som en hyllest til de som har gått bort, eller de som fortsatt kjemper videre.

Det er mulig stille som lag, som frivillig, eller som fighter. Lagene deltar ved å ha minst et lagmedlem på banen til enhver tid. Kreftforeningen opplyser at deltakerne selv velger om de vil løpe, gå, kjøre rullestol, eller bruke rullator. Det er helt gratis og alle som vil kan være med.
Å delta som fighter vil si at du enten har eller har hatt kreft selv. Fighterne er stafettens æresgjester og åpner stafetten ved å gå første runde. De får også være med på et eget program under arrangementet.

Foto: Miriam Porsmyr

Bildet vi har brukt til denne saken ble tatt under fjorårets UiA-løp. Inntekten fra arrangementet gikk til Kreftforeningen. Unikum berettet om løpet i utgave oktober 2018. Saken kan leses ved å trykke her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.