Skral 2019: Kos på Groos

Foto: Martha Linnea Pukallus

Skral 2019: Kos på Groos


KONSERTANMELDELSE

Unikum har tatt tempen på Skral, og vi kan bekrefte at ja, det er KOS PÅ GROOS i år også!

Denne koselige festivalen, som startet som en hagefest blant venner, har nå utviklet seg til å bli en større festival på Groos i Grimstad, med hele 12 000 besøkende i fjor.

SPENNENDE LINEUP

Skral kunne i år friste med en spennende line-up, med blant annet norske artister som Dagny, Sushi X Kobe, Boy Pablo, og utenlandske artister som Matt Corby, Young Thug, Juice World, Martin Solveig og mange flere. Og selvfølgelig var vi i Unikum blant publikum og sørget for å få med oss stemningen!

Foto: Jakob Braaten
HANDLEGADA PÅ SKRAL

I tillegg til en rekke forskjellige matvogner, med alt fra pizza og bakt potet, til vietnamesisk og veganske alternativer, kunne man også finne frisør, klær, solbriller og merch til salgs i handlegaten.

SKRAL HELSE?

Også i år stilte festivalhospitalet opp på Skral, klare til å ta imot, og hjelpe unge festivaldeltakere, med alt fra vondt i ryggen til angst. Skral Hospital består av fysioterapeuter, leger, og psykologer, og har et stort fokus på fysisk, psykisk og seksual helse blant Skralpublikummet, og det ble blant annet delt ut gratis kondomer til festivaldeltakerne.

Foto: Skral Festival
UIA PÅ SKRAL

Nytt i år på Skral var samarbeidet med Universitetet i Agder, hvor UiA var til stede under festivalen for å promotere teknologi- og realfagstudiene som finnes på campus Grimstad. Det ble dessuten holdt flere foredrag, med en vri, på festivalområdet i løpet av festivalen. Her kunne du blant annet lære hvordan du kan lage din egen brus, hvordan jobben til en DJ faktisk er, og hvordan røyke forsvarlig på sengekanten, for å nevne noen. I tillegg til dette samarbeider UiA og Skral om å få til en fadderfestival på Groos ved studiestart.

Tempen gikk helt til topps også i år, og Skral Festival 2019 får terningkast seks.

Tekst: Martha Simonsen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.