Nytt magasin! Studiestart, Skeive Sørlandsdager og dickpics på UiAs Snapchat

Nytt magasin! Studiestart, Skeive Sørlandsdager og dickpics på UiAs Snapchat


I semesterets første utgave er det studiestart, Skeive Sørlandsdager og dickpics på UiAs Snapchat som står på menyen! Vi lyser også ut noen ledige stillinger i Unikum, kanskje nettopp du kan være med å bidra til vår neste utgave?

Magasinet finner du digitalt på nett, eller i god gammeldags papirform på campusene og rundt forbi i Kristiansand by. Det kan også leses i vinduet under. Alt er selvfølgelig gratis uansett hvor du velger å innta stoffet, og gjerne ta med deg en av de fysiske utgavene hjem; du vil vel ikke gå glipp noe i fadderuka fordi du glemte å sjekke ut studiestartkalenderen?

Husk å tipse oss om stort og smått som skjer – både i Kristiansand og Grimstad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

God lesing!

Hilsen Unikum-redaksjonen 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.