Nytt magasin! Verdensdagen for psykisk helse, studentdemokrati og Satirikum

Nytt magasin! Verdensdagen for psykisk helse, studentdemokrati og Satirikum


Ny måned betyr ny utgave!
I denne utgaven av Unikum finner du lassevis med godt lesestoff om psykisk helse til ære for Verdensdagen for psykisk helse torsdag 10. oktober. Du finner også flere saker i vår nye spalte Satirikum, samt studentsaker om både økonomi og demokrati. Vi stiller de vanskelige spørsmålene «Eksisterer hull?», «Hva er poenget med kildesortering?», «Hva gjør du når det allerede er oktober og du har 0 venner?» og mye mye mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.